0

MATERIAAL : DIW3

Extra luxe inkjet labelmateriaal, Bruin kraft papier

De DIW van Diamondlabels staat voor: Diamondlabel Inkjet Wine en bestaat uit een reeks luxe label materialen voor inkjet label printers
Deze DIW3 onderscheid zich door een bruine basis kleur met een kenmerkend strepen patroon. De combinatie van de strepen en de basis kleur geeft het gevoel van hout. Deze bruine labels geven een zeer ambachtelijk gevoel en wordt on de andere gebruikt voor het verpakken van luxe voedsel producten zoals speciale broden van de bakker. Door de bruine basis kleur zal iedere opdruk een donkere opdruk worden, hier zal dus zeker rekening mee gehouden moeten worden in het design.
De DIW3 is een zeer specifiek materiaal welke voornamelijk op bestelling in het gewenste formaat en vorm geproduceerd wordt. Samples kunnen uiteraard altijd worden aangevraagd, neem hiervoor gerust contact op met onze experts!

Grammage : 90 ± 8 g/m²
Papier dikte : 130± 8 μm
Lijm soort : Acryl, standaard permanent
Temperatuur bereik : -30°C tot 70°C (aanbrengen bij >5°C)

✖

Filter

toon de blokken hulp

DRUKTYPE

KERN

MAX BUITEN DIAMETER

MATERIAAL CODE

  • Toon meer

MATERIAAL

AFWERKING

LIJM

Epson recycle programma

Wachtwoord opnieuw instellen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Welkom

REGISTREREN

FACTUURADRES
Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.