De video database van Businesslabels - Smart2B

Niet iedereen houdt er van om alles maar te lezen. Ook niet alles is goed over te brengen in een stuk tekst. Daarom zijn video’s soms ideaal. Door iets te laten zien, hoe simpel of eenvoudig ook, zijn veel zaken beter over te brengen. Daarom is Businesslabels in 2022 gestart met het maken van eenvoudige video’s. Uiteraard hebben we naast ons eigen materiaal ook film materiaal van Epson zelf. 

Onderstaand vind je korte omschrijvingen en de linkjes naar diverse video’s. Hier zitten klant voorbeelden tussen waarbij je ziet hoe de printers daar worden gebruikt en waarom die keuze is gemaakt. Maar ook eenvoudige instructie video’s om te zien hoe de printers werken. Mis je een video? Laat het ons dan gerust weten, wie weet gaan we er direct mee aan de slag! 

Klant case Amspec

Businesslabels is trotse leverancier van Amspec Group in Europa. Amspec is een onafhankelijk inspectie bedrijf voor de petroleum, gas en chemische industrie. 

Bekijk hoe belangrijk de Epson TM-C3500 kleurenlabel printers zijn voor hun bedrijfsprocessen.

Epson C4000 als badgeprinter

Businesslabels biedt de Epson CW-C4000 actief aan als badgeprinter. Het grote voordeel van een Epson badge printer laad zich eenvoudig raden, hij print kleur!

Er zijn tal van redenen en voordelen te benoemen van het live in kleur printen van bezoekersbadges. Maar in deze video draait het even alleen om de snelheid waarmee de Epson C4000 printer dat doet. Voor een goed beeld is in deze video iedere afdruk kwaliteit/snelheid te zien in combinatie met de ExpoBadge 260S

De Epson CW-C6500Ae bij Roots

Zie waarom Roots koos voor de Epson printer en waarom dit voor hun van grote meerwaarde is. Hoewel dit een voorbeeld van een Epson klant is, en niet een Businesslabels klant willen we je dit voorbeeld zeker niet onthouden.

Epson C4000 & ExpoBadge 260

De Epson CW-C4000 printers zijn eindelijk beschikbaar. 

Met de enorme toename aan mogelijkheden qua aansturing konden er tal van nieuwe mogelijkheden. In de event industrie is deze printer ook zeer interessant voor het printen van bezoekersbadges voor beurzen en congressen. 

Hierbij is snelheid van groot belang, daarom een video om de verschillende printsnelheden van de Epson CW-C4000 te tonen tijdens het printen van de ExpoBadge 260 (butterfly badges van 96,5 x 134 mm, dubbelzijdig geprint).

Printen en weer oprollen

Labelsprinten in kleur zonder dat het een rommeltje wordt. Dat wil toch iedereen? 

Het is eenvoudig zolang je maar de juiste printer combineer met de juiste opwikkel apparatuur, ook wel een rewinder.

In deze video zie je de Epson CW-C4000 BK in combinatie met de Godex T10-C rewinder voor inkjet printers. Terwijl de Epson CW-C4000 BK de bierlabels printer, wikkelt de Godex T10-C deze weer netjes op. 

Sneller printen

Met de nieuwe batch print functie voor de Epson C6000 series print je tot wel 30% sneller.

Epson heeft voor de Epson CW-C6000 series een nieuwe functie toegevoegd. Deze batch print functie is beschikbaar vanaf driver versie 1.040 en is in staat om de afdruk snelheid tot wel 30% te verhogen.

Door meerdere pagina’s als 1 opdracht naar de printer te sturen hoeft de printer minder ter herpositioneren. Dit komt de printsnelheid te goede wat het printen van meerdere labels nog sneller maakt dan voorheen.

Epson label test

Als bewijs van de afdruk kwaliteit en de resistentie van de afdrukken met een Epson C3500 heeft Epson een video gemaakt. 

In deze video zie je een aantal eenvoudige testen met een geprint label. De labels worden bloot gesteld aan o.a. aceton. Blijft het label mooi en netjes? Je ziet het hier.

Epson C4000 inkt vervangen

Zie hier hoe eenvoudig het wisselen van de inkt cartridges is bij de Epson CW-C4000.

Met een korte en eenvoudige instructie video verwissel ook jij straks zonder enig probleem de inkt cartridges van deze Epson kleuren label printer.  

Mes vevangen - Epson C4000

Het snijmes van de Epson ColorWorks CW-C4000 is zeer eenvoudig en snel te vervangen. En dat kan je echt helemaal zelf! 

Bekijk hier de instructie video en zie zelf hoe eenvoudig het vervangen van dit mes is. 

Printen en snijden met de C6000

De Epson ColorWorks C6000Ae is net als de meeste Epson ColorWorks kleuren labelprinters voorzien van een handig snijmes. 

Dit handige snijmes kan op de gewenste momenten de labels afknippen. In deze korte video laten we zien hoe dat in de praktijk werkt en kun je zien hoe snel dat gaat.  

Wijnetiketten personaliseren

In het noorden van Spanje vind je een wijn bedrijf genaamd CVNE. Dit bedrijf maakt en exporteert wijn onder de merknaam CUNE.

Bij dit wijnbedrijf gebruiken ze een Epson ColorWorks printers voor het personaliseren van wijnetiketten. Met een leuk foto hokje zorgen ze ervoor dat je een onvergetelijk wijn souvenir mee krijgt na een bezoek. Het foto hokje maakt namelijk van de foto een wijn etiket voor op de fles. Zo krijg je als souvenir een gepersonaliseerde wijnfles mee. 

Deze video is gemaakt door Epson om deze toepassing te laten zien, laat jij je er door inspireren? 

Van rol naar rol printen

Efficient veel labels printen en vervolgens weer netjes oprollen.

Hoe ideaal klinkt dat? Het is gelukkig redelijk eenvoudig zolang je de juiste apparatuur gebruikt. In deze video zie je de samenwerking tussen de Epson CW-C4000 en de Godex T10-C Re- en Unwinder voor inkjet labelprinters.

Door gebruik te maken van zowel een Unwinder als een Rewinder print je eenvoudig van een grote rol labels en wikkel je deze weer netjes op terwijl je gebruik maakt van een compacte Desktop labelprinter van Epson, de CW-C4000 in dit geval.

Introductie video CW-C6000

Als onderdeel van de introductie van de Epson ColorWorks C6000 series deelde Epson in 2019 deze video.

In deze korte product video zie je de mogelijkheden van de Epson C6000 series voorbij komen. 

printlinten

Bierlabels met de Epson C4000

Bierlabels printen met een Epson CW-C4000 brengt extra flexibiliteit in de bierbrouwerijen. 

Steeds meer bierbrouwerijen kiezen er voor om de labels zelf te printen in kleur. Samen met de bierlabel materialen van Diamondlabels zijn ze instaat om professionele bierlabels in kleine oplagen te maken. 

Hoe snel dat printen met een Epson CW-C4000 gaat zie je in deze video.

Mes vervangen - Epson C4000

Het snijmes van de Epson ColorWorks CW-C4000 is zeer eenvoudig en snel te vervangen. En dat kan je echt helemaal zelf! 

Bekijk hier de instructie video en zie zelf hoe eenvoudig het vervangen van dit mes is.