Inkjet of thermisch. Labels, tickets of etiketten. Waar moet je beginnen

Door de bomen het bos niet meer zien. Het lijkt zo simpel, een labelprinter en wat label kopen en printen maar. Maar waarom is er dan zoveel te krijgen? 

Elke toepassing, gebruiker en manier van gebruik heeft een eigen set aan wensen en eisen. En daarom zijn er tal van keuze mogelijkheden in soort labelprinter, labelmateriaal en andere direct gerelateerde zaken waar rekening mee gehouden moet worden. 

Daarom is goed advies in dit proces van groot belang, Businesslabels helpt daar graag mee. Neem daarom contact op bij vragen. Onderstaand staat een overzicht aan diverse kennis pagina’s waarin toepassingen omschreven worden. 

Zelf badges bedrukken

Staat uw evenement binnenkort op de planning en wilt u uw eigen badges bedrukken?

Dat kan met de ExpoBadges van Diamondlabels! Dankzij de ExpoBadges kunt u heel gemakkelijk en snel labels printen wanneer uw gast al aan de balie staat. 

Verzendetiketten printen

Bent u op zoek naar verzendetiketten? Dan is Businesslabels uw juiste partner.

Bijna iedere pakketdienst en andere logistieke organisaties gebruiken verzendetiketten voor het versturen van pakketten. Op de verzendlabels wordt informatie geprint die voor de logistiek belangrijk is. Verzendetiketten bestel je eenvoudig online op ons website.

Label re- en unwinders

Voor het opwikkelen en afwikkelen van labelrollen bestaan er diverse soorten technieken en oplossingen. Iedere techniek heeft zijn eigen voor en nadelen. Welke techniek en welke soort het beste past is van een aantal factoren afhankelijk.

Hier leest u meer over wat past bij welke toepassing

Bieretiketten

Bierbrouwen vraagt veel aandacht, geduld en passie. Bierbrouwen begint vaak als hobby en groeit dan uit tot meer.

Wanneer de hobby van bierbrouwen over gaat in commercieel bierbrouwen, zullen de bierflesjes ook in de winkelschappen terecht komen.

GHS labels printen

Verpakt uw bedrijf chemische producten? Of wordt er veel gewerkt met chemische stoffen? Dan bent u veelal verplicht om goedgekeurde GHS etiketten te gebruiken.

Hoe u deze print en wat daarvoor nodig is leggen we graag uit.

Luxe wijnetiketten

Een gepersonaliseerde wijnfles is ideaal als (relatie) geschenk. Maar een wijnetiket heeft meer uitstraling nodig dan alleen een mooie opdruk. Hoe print je wijnetiketten die een echte luxe uitstraling geven?

Businesslabels vertelt u graag hoe en wat u daarvoor nodig heeft.

Verzendetiketten printen zonder problemen

Bij het printen van verzendetiketten gaat er nog wel eens wat verkeerd. Problemen met de afdruk kwaliteit? Of weten welk verzendetiket u nodig heeft? 

Businesslabels legt het uit! De meest voorkomende problemen bij het printen zijn zo opgelost.

Kaartprinter voor evenementen

Gaat u een evenement organiseren en heeft u een kaartprinter nodig om al uw gasten van een badge te voorzien?

Businesslabels heeft de badge printer die u zoekt! De ExpoBadges van Diamondlabels zijn uitermate geschikt hiervoor. Wij vertellen u graag waarom.

Label applicatoren

Label geprint en weer opgerold, maar dat plakken de hele dag. Als het plakken van de labels te arbeidsintensief wordt, kan een label applicator de oplossing zijn waar op gewacht wordt.

Wat is een label applicator en wat doet het? Businesslabels legt het graag uit. 

CLP labeling voor chemische stoffen

CLP labels zijn bedoeld voor verpakkingen met chemische stoffen en zijn voorzien van verplichte kenmerken. CLP labels moeten voldoen aan een compleet boekwerk aan richtlijnen en verplichtingen.

Hoe deze eenvoudig en voordelig zelf te printen zijn leest u hier.

Alles over de Epson CW-C6000 series

De Epson CW-C6000 series bevat kleurenlabelprinters geschikt voor het printen van hoogwaardige labels en tickets in kleur.

Het samenbrengen van kleurbeheer en vele andere tools uit de verschillende Epson divisies heeft deze serie tot een echte alles kunnen gemaakt.

Nicelabel, label software op maat

Voor het automatiseren van label print processen of het “gewoon” eenvoudig printen van labels kan Businesslabels helpen door het bieden van complete maatwerk oplossingen.

Hiervoor wordt op basis van de NiceLabel pakketten een “maatwerk applicatie” gebouwd.

Bezoeker badges maken

bezoekersbadges maken is niet moeilijk. Zowel vooraf als live zijn deze gemakkelijk zelf in kleur te printen.

Met de producten van ExpoBadge en de Epson TM-C3500 kleurenlabel printers, is het snel en eenvoudig printen van bezoekersbadges binnen handbereik.

Epson labelprinters

Businesslabels bied voor het printen van labels in kleur de Epson labelprinters uit de Colorworks series aan.

Waarom zou je voor een Epson label printer moeten kiezen en waar moet je op letten? Alles over de Epson labelprinters en hoe het juiste model te kiezen vind je hier.

Printer problemen?

Problemen met het printen van uw labels? Businesslabels bied voor haar klanten de gratis support aan! 

Tijdens kantoor uren staat ons support team klaar om u op afstand snel en efficiënt te helpen met het oplossen van problemen met labelprinters.